Over ons

Dekkers Maasbommel is een bedrijf met historie. Maarten Toonen Dekkers heeft de dagelijkse leiding. Hij is inmiddels de vierde generatie Toonen Dekkers die het bedrijf nu voortzet.

Van dorsmachine naar machinepark

Het begon allemaal met Banje Toonen Dekkers. In 1914 kocht hij een dorsmachine en ging bij boeren in de omgeving van Maasbommel het graan dorsen. Marinus Toonen Dekkers, de opa van Maarten, zette in 1946 de werkzaamheden van Banje voort. Hij specialiseerde zich in het agrarische loonwerk en zette sterk in op een goed uitgerust machinepark. In 1977 nam zijn zoon Jan Toonen Dekkers het bedrijf van hem over. Jan, de vader van Maarten, startte een grondverzettak naast alle agrarische activiteiten. Een slimme zet, met het oog op de ruilverkaveling die toen aan de gang was in Maas en Waal. Deze tak is in de loop der jaren flink gegroeid. In 2003 nam Maarten het stokje van zijn vader over. Hij voegde het opsporen van conventionele explosieven en het uitbreiden van de cultuurtechnische werkzaamheden toe aan het arsenaal van Dekkers Maasbommel.

Dekkers Maasbommel geschiedenis

Kwaliteit, kwantiteit en gezelligheid

Een rijke geschiedenis, waar we trots op zijn. En al sinds 1914 houdt Dekkers Maasbommel zich aan dezelfde beloftes: geavanceerde machines, kwaliteit, kwantiteit en gezelligheid. Daarmee hopen we niet alleen een goede opdrachtnemer te zijn, maar ook een prettige werkgever.

Certificeringen en brancheorganisatie

Wij hebben de volgende certificeringen

Op verzoek sturen we je graag de certificaten toe, neem daarvoor contact met ons op. Ook de verklaring betalingsgedrag loonheffingen en de overeenkomst voor de G-rekening zijn op die manier op te vragen.

Wij zijn lid van brancheorganisatie CUMELA Nederland. Bovendien is Maarten Toonen Dekkers voorzitter van de CUMELA-afdeling Gelderland.

Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar goede, vakbekwame en hardwerkende mensen.
Benieuwd of we een uitdagende vacature voor jou hebben? Bekijk hier onze vacatures.

certificeringen Dekkers Maasbommel

Meer weten of advies van ons?

Ook vanuit BodemPartners ondersteunen we je met kennis en onafhankelijk advies op het gebied van bemesting, bodem en teelt.

Neem contact met ons op