GRONDVERZET

Of je nu alleen een graafmachine of rijplaten wil huren of een aannemer zoekt voor jouw complete project met grondwerk: Dekkers Maasbommel is jouw betrouwbare partner. Ook voor het transport van zwaardere machines ben je bij ons aan het goede adres.

We werken met 3D-machinebesturing van Trimble. Je krijgt vooraf een digitale tekening van de werkzaamheden, zodat je ziet of we de juiste maatvorming en volumes hanteren. Als het werk klaar is, krijg je als opdrachtgever ook een digitale revisietekening.

Bodemverontreiniging

Mocht er verontreiniging in de grond voorkomen, dan hebben we speciale overdrukcabines op onze machines met bijbehorende filters. Daarmee kunnen de machinisten en chauffeurs veilig en prettig in schone, frisse lucht werken.

Bij fysieke verontreiniging, zoals puin, hout of ander vuil, kunnen we grond of zand en menggranulaat zeven met onze mobiele grondzeef. We kunnen zeven op een fractie van 6 tot 50mm.

Verhuur materieel

Op zoek naar OCE-materieel?Goed en sterk materieel nodig? Daar helpen we je graag bij. Onderstaande machines zijn te huur. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden.

Meer weten of advies van ons?

Ook vanuit BodemPartners ondersteunen we je met kennis en onanhankelijk advies op het gebied van bemesting, bodem en teelt.

Neem contact met ons op